Donderdag 17 januari
Basiscursus Wijn&Spijs combineren (VOL)
In deze cursus gaan we aan de slag met analytisch proeven van wijn&spijs en proberen we diverse proefmethoden uit om te ervaren waar je op kan letten bij het combineren van wijnen en spijzen en hoe je deze combinatie zo aangenaam mogelijk kunt maken.

De cursus vindt plaats op 5 donderdag avonden,
20.00 tot ca. 22.00 uur op de volgende data: 17/1 31/1 14/2 28/2 14/3
Kosten: € 200 p.p. 

Zaterdag 26 januari
Workshop KAAS (VOL)
11.30-13.00 uur € 15 p.p. 

Vrijdag 25 januari
Start cursus Kookcursus Wijn&Spijs (VOL)
Eens per maand op 4 vrijdagavonden van 19-23 uur.
Hier gaan we aan de slag met gerechten zo maken dat ze mooi samengaan met wijnen die we er bij willen drinken.
Deze cursus kost € 270 inclusief diner en proefwijnen. 
Data: 25/1 22/2 29/3 19/4

Dinsdag 19 maart
Start Basiscursus Koken met de seizoenen (nog plaats)
Eens per maand, de eerste serie is op de volgende data:
19/3 16/4 21/5  van 19.00 uur tot ca. 23.00 uur.
Kosten: € 69,00 per avond, inclusief dranken.
Voor de 3 avonden samen € 200 p.p.

Informatie en reserveren via wendy@kokenaandewaal.nl

 

Kooklessen
Van maandag t/m donderdag zijn de “vaste” kooklessen. Je komt eens per maand op een vaste avond van 19-23 uur koken. Voor informatie hierover  is Rob bereikbaar op rob@kokenaandewaal.nl.

Eenmalig een keer meedoen om te proeven of het iets voor je is? Dat kan ook! Een eenmalige les kost €69,50 pp inclusief dranken. In overleg met Rob wordt gekeken bij welke groep je mee kan doen.