Zaterdag 1 december
Workshop KAAS
11.30-13.00 uur € 15 p.p.
In deze workshop proeft u heerlijke kazen en vertelt Wendy over het uitzoeken, combineren, serveren en bewaren van kazen. En u krijgt een lekker kaasje mee voor thuis.

Basiscursus Wijn&Spijs combineren
In deze cursus gaan we aan de slag met analytisch proeven van wijn&spijs en proberen we diverse proefmethoden uit om te ervaren waar je op kan letten bij het combineren van wijnen en spijzen en hoe je deze combinatie zo aangenaam mogelijk kunt maken.

De cursus vindt plaats op donderdag avonden, van 20.00 uur tot ca. 22.00 uur op de volgende data: 17/1 31/1 14/2 28/2 14/3

Kookcursus Wijn&Spijs 
Eens per maand op 4 vrijdagavonden van 19-23 uur.
Hier gaan we aan de slag met gerechten zo maken dat ze mooi samengaan met wijnen die we er bij willen drinken.
Deze cursus kost € 270 inclusief diner en proefwijnen. 

data: 25/1 22/2 29/3 19/4

Informatie en reserveren via wendy@kokenaandewaal.nl

 

Kooklessen
Van maandag t/m donderdag zijn de “vaste” kooklessen. Je komt eens per maand op een vaste avond van 19-23 uur koken. Voor informatie hierover  is Rob bereikbaar op rob@kokenaandewaal.nl.

Eenmalig een keer meedoen om te proeven of het iets voor je is? Dat kan ook! Een eenmalige les kost €67,50 pp inclusief dranken. In overleg met Rob wordt gekeken bij welke groep je mee kan doen.