Betaling
De workshop dient van te voren betaald te worden op IBAN NL79 ABNA 0442 726 732 t.n.v. Rob Beernink o.v.v. kookworkshop en je naam en datum van de workshop of IBAN NL96 RABO 0156 875 942 t.n.v. Fine Food Shop o.v.v. wijncursus en je naam en datum van de workshop of contant op de avond zelf (geen pin-automaat aanwezig)

Annuleringen / Wijzigingen
Minimum aantal deelnemers is 8 personen. Bij minder deelnemers kost de workshop € 550,00 ongeacht het aantal deelnemers. Tot 1 week voor de overeen gekomen datum kunt u het aantal personen kosteloos wijzigen. Na deze datum wordt er per afwezige persoon € 45,00 in rekening gebracht. Het definitieve aantal   personen dat vanaf 1 week voor de overeengekomen datum bekend is, is bindend voor de factuur. Gemaakte reserveringen kunnen tot 31 dagen voor de overeengekomen datum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering 7 dagen voor de reservering wordt 30% in rekening gebracht. Bij annulering van 5 dagen of korter wordt het totale bedrag in rekening gebracht. Bij het uitlopen van de overeengekomen eindtijd wordt € 50,00 per uur in rekening gebracht en de consumpties die dan nog genuttigd worden. 

Schade, verlies of diefstal
Koken aan de Waal is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel tengevolge van deelname aan de workshop. Koken aan de Waal is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van door deelnemers meegebrachte eigendommen.

Opties
Opties genomen op een gewenste datum kunnen niet worden gegarandeerd tenzij de datum door beide partijen per e-mail is bevestigd.

 

Koken aan de Waal
Rob Beernink
Oosterhoutsedijk 46
6663 KV Lent
rob@kokenaandewaal.nl
06 810 88 114
KVK 54822513
IBAN NL79 ABNA 0442 726 732
t.n.v. Rob Beernink

Fine Food Shop (Winkel van Wendy)
Wendy Otting
Oosterhoutsedijk 46
6663 KV Lent
wendy@kokenaandewaal.nl
06 532 87 308
KVK 09215292
BTW NL 169022365B01
IBAN NL96 RABO 0156 875 942
t.n.v. Fine Food Shop
EORI-nummer NL169022365
Accijnsnummer NL00740003926