KOOKCLUB
U kunt zich aansluiten bij een kookclub die in het voorjaar of najaar op vier of vijf avonden gezamenlijk kookt. In drie groepen van elk ca 4 mensen wordt het menu voorbereid en daarna gezamenlijk besproken en genoten. Ontvangst om 19.00 uur met een hapje en drankje en uitleg. Om ca 23.00 uur wordt de espresso of thee geserveerd.

Kosten zijn €69,00 per les incl. cursusmateriaal, aperitief & koffie, wijn en fris. Dagen: maandag t/m donderdag.

KOOKAVOND
Met je eigen groep, b.v.met je collega’s of met je hele familie. Groepen vanaf 9 tot maximaal 30 personen. Er wordt gezamenlijk een menu gekookt en vervolgens wordt dit onder het genot van bijpassende wijnen opgegeten. 

Kosten zijn € 69,00 p.p. incl. cursusmateriaal, hapje en drankje bij ontvangst (19.00 uur), driegangenmenu inclusief wijn of fris. Om 23.00 uur serveren wij een espresso of thee.

Verdere invulling naar wens.

CURSUS WIJN & SPIJS
In 5 avonden gaan we vooral in op het proeven van wijn en hoe wijn & spijs te combineren. Door te leren herkennen en benoemen wat je proeft kun je makkelijker keuzes maken voor een wijnschap of bij een menu.

Kosten: € 200,00 inclusief cursusmateriaal en proefwijnen.

FAMILIEDAG
Op onze kook-boerderij kunt u met familie, vrienden, de buurt of collega’s samen bezig zijn en genieten van lekker eten en drinken. Voor ieder wat wils en iedereen kan meedoen. 

Er wordt een programma op maat gemaakt, aangepast aan uw wensen en de samenstelling van de groep. Kinderen kunnen meedoen met koken of een aangepaste activiteit doen. Wie niet zo veel wil of kan doen is er gewoon gezellig bij.

Bij mooi weer kunnen we in onze tuin eten en koken op houtvuur. De kinderen kunnen lekker spelen en het eten kan buiten of op onze Deel geserveerd worden.

VERGADERINGEN
Koken aan de Waal bied de mogelijkheid voor vergaderen en trainingen en bezit twee ruimtes, de Deel en het Proeflokaal, waar gedurende de dag gebruik van kan worden gemaakt. De ruimtes kunnen worden ingericht naar wens, en bieden in totaal voor ca 36 mensen ruimte. Verder kunnen wij de lunch verzorgen. Voor het avond programma bieden wij kookworkshops aan die ook naar behoefte kunnen worden ingevuld.
 
Onze tuin leent zich verder om kennis te maken met de moestuin of kruidentuin  of even een blik werpen in ons permacultuur snoep bos.
Daar wij direct aan de dijk liggen en midden in het rivierenpark Nijmegen is een wandeling door dit gebied zeer aan te bevelen.
 
Wij zijn met de trein zeer goed bereikbaar, in 10 minuten wandelen bent u bij ons. Hotel van der Valk is eveneens op 10 minuten loopafstand.
 
Vergaderen is per dagdeel € 250. 
Lunch vanaf € 12,50 p.p.
Kookworkshop vanaf € 69,00 p.p.

Bekijk onze algemene voorwaarden!

Algemene voorwaarden