KOKEN AAN DE WAAL
Koken aan de Waal is een initiatief van chefkok Rob Beernink en vinoloog Wendy Otting. Onze boerderij is gelegen naast de fietsbrug, aan de Oosterhoutse dijk in Lent, Nijmegen Noord. We verzorgen er kooklessen, wijncursussen, kaasproeverijen en diverse workshops op het gebied van wijn en spijs.

We werken zo veel mogelijk met producten uit onze omgeving, te beginnen met onze eigen kruidentuin en moestuin. De Deel is in gebruik als kookstudio en ook zeer geschikt als ruimte om te vergaderen of presentaties te houden in een sfeervolle, ontspannen omgeving.

De wijn, olijfolie, notenolie, azijn, kaas en vleeswaren die niet uit de buurt komen, importeren we grotendeels zelf. Deze producten zijn ook te koop in onze webshop www.WinkelVanWendy.nl

ROB
Lekker is gezond eten. Dat begint met goede vrienden en mooie producten, die van zichzelf iets te vertellen hebben. Ze bezitten liefde, inzet en aandacht omdat ze dat kregen. De kunst is die liefde, inzet en aandacht te laten spreken in  je gerecht. De smaak op de beste manier gepresenteerd. 

WENDY
Wijn is lekker als hij afgestemd is op de gelegenheid, de sfeer, het moment en als het even kan ook bij een gerecht past. Kennis over wijn kan helpen om de juiste keuzes te maken, zodat je een moment mooier maakt met een wijn.

TASTE THE CULTURE
Taste the Culture Nijmegen brengt de smaken van alle culturen die in Nijmegen te vinden zijn samen. Eten en verbindt!