Komkommer met poon

Komkommer en Poon
Benodigdheden:
4 Poonfilets
1 Witte komkommer
1 eetl Geraspte citroenschil
1 theel Ansjovissju
1 theel Honing
4 eetl Olijfolie
Bieslook en dille-kruid
  • Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
  • Blend de schillen en de zaadlijsten fijn en zeef dit door een bolzeef.
  • Meng het komkommersap met wat olijfolie, peper en zout.
  • Snij de komkommer in plakken, dan reepjes en dan fijne blokjes.
  • Meng de komkommer met de dressing en citroenrasp en ansjovissju.
  • Breng op smaak met peper en zout en gehakte bieslook en dille.
  • Bak de vis bruin en krokant aan een kant.
  • Verdeel de komkommer over de borden en geef met vis.
Rob Beernink

Leave a Reply Text

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *