Kookclub

Samen genieten

U kunt zich aansluiten bij een kookclub die in het voorjaar of najaar op vier of vijf avonden gezamenlijk kookt. Na ontvangst met een hapje en drankje bespreken we het menu en oogsten we eventueel ingrediënten uit onze tuin

Een Kookavond duurt 4 uur. Je wordt ontvangen met een hapje en drankje.
Dan gaan we in groepjes koken, dat wordt gezamenlijk gegeten.
We sluiten af met koffie of thee.
De kosten voor een avond zijn € 75 per persoon inclusief cursusmateriaal, diner en dranken.

Kookavond

Een smaakvolle avond

Met je eigen groep, bijvoorbeeld met je collega’s of met je hele familie. Groepen vanaf 8 tot maximaal 30 personen. Er wordt gezamenlijk een menu gekookt en vervolgens wordt dit onder het genot van bijpassende wijn opgegeten.

Een Kookavond duurt 4 uur. Je wordt ontvangen met een hapje en drankje.
Dan gaan we in groepjes koken, dat wordt gezamenlijk gegeten.
We sluiten af met koffie of thee.
De kosten voor een avond zijn € 75 per persoon inclusief cursusmateriaal, diner en dranken.

Cursus Wijn & Spijs

Heerlijk interessant

Met je eigen groep, bijvoorbeeld met je collega’s of met je hele familie. Groepen vanaf 8 tot max 30 personen. Er wordt gezamenlijk een menu gekookt en vervolgens wordt dit onder het genot van bijpassende wijn opgegeten.

Een Kookavond duurt 4 uur. Je wordt ontvangen met een hapje en drankje. Dan gaan we in groepjes koken, dat wordt gezamenlijk gegeten. We sluiten af met koffie of thee. De kosten voor een avond zijn € 75,- per persoon inclusief cursusmateriaal, diner en dranken.

Vergaderarrangementen

Voor groepen tot maximaal 18 personen kunt u een informele, sfeervolle ruimte huren voor vergadering, heidag of training. U kunt in alle rust uw programma volgen. Wij zorgen voor goede koffie, thee, water, fruit en lekkers. De omgeving leent zich bij uitstek om een wandeling te maken of een andere buiten-activiteit te doen.

In onze boerderij uit 1880 hebben we 2 ruimtes waar u uit kan kiezen:

  • De Deel heeft een lange tafel waar maxiaal 18 personen aan kunnen zitten. Hier hangen hammen en spekken aan het plafiond te rijpen in onze ruime keuken.
  • De studio is geschikt voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is een gezellige, vrijstaande ruimte met houtkachel en airco.

De ruimtes zijn per dagdeel te huren, van 9.00-13.00 uur en van 13.00-17.00 uur. Flipover en whiteboard zijn aanwezig. Indien gewenst zorgen we voor een eenvoudige of juist zeer uitgebreide lunch. Aansluitend aan uw programma kunt u een borrel en/of kookworkshop reserveren.

Tarieven
Huur ruimte per dagdeel, inclusief koffie/thee/water/fruit/lekkers € 250,-
Lunch eenvoudig (brood, beleg, vruchtensap) € 9,50 p.p.
Lunch uitgebreid (+ salade, soep, kazen) € 17,50 p.p.
Borrel, maximaal 1 uur (Fris, wijnen, bieren en lekkere hapjes) € 15,- p.p.
Kookworkshop t/m 6 personen € 450 en vanaf 6 personen € 75 p.p. inclusief dranken en menu.

Informatie en reserveringen graag per email info@kokenaandewaal.nl

Familiedag

Op onze kook-boerderij kunt u met familie, vrienden, de buurt of collega’s samen bezig zijn en genieten van lekker eten en drinken. Voor ieder wat wils en iedereen kan meedoen.

Er wordt een programma op maat gemaakt, aangepast aan uw wensen en de samenstelling van de groep. Kinderen kunnen meedoen met koken of een aangepaste activiteit doen. Wie niet zo veel wil of kan doen is er gewoon gezellig bij.

Bij mooi weer kunnen we in onze tuin eten en koken op houtvuur. De kinderen kunnen lekker spelen en het eten kan buiten of op onze Deel geserveerd worden.

De kosten voor een arrangement zijn vanaf € 75 p.p. inclusief menu en dranken.

Voor kinderen onder de 12 jaar rekenen we niets en voor jongeren tussen 12-18 jaar zijn de kosten € 60 per persoon.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.