Arrangementen Koken aan de Waal

Wij beschikken over alle ingrediënten voor jouw wensen.

Kookclub

U kunt zich aansluiten bij een kookclub die ongeveer eens per maand gezamenlijk kookt. Op een vaste avond per maand kook en eet je samen een menu. Producten en kooktechnieken worden uitgebreid besproken, waarna je samen aan de slag gaat. De menu’s zijn op basis van wat er op dat moment om ons heen is.

Er zijn KookClubs op maandag t/m donderdag. We starten om 18.00 uur en rond 22.00 uur is het afgelopen.
De kosten zijn €80,- p.p. per avond, inclusief recepten, diner en dranken.
Deze groepen starten 2x per jaar, in maart en september.

Kookavond

Een avond koken met je eigen groep vrienden, collega’s of familie begint met een hapje en een drankje. Dan wordt het menu besproken en bij mooi weer gaan we met wie dat wil even door de tuin om e.e.a. te oogsten. In groepjes wordt dan een voor-, hoofd-, en nagerecht gekookt. Dat wordt gezamenlijk gegeten met bijpassende dranken.

Het menu wisselt per dag en is afhankelijk van wat op dat moment oogst-rijp, vers en lekker is. Onze gerechten zijn voornamelijk op basis van groenten. Dat vullen we aan met vlees uit de omgeving (altijd dieren die vrij buiten gelopen hebben) en/of vis van het moment. We sluiten af met koffie en thee. Een workshop duurt ongeveer 4 uur. De kosten zijn t/m 8 personen €640,- en vanaf 8 personen €80,- per persoon, inclusief recepten, menu en dranken.

Wijn & Spijs

Eens per jaar start de basiscursus Wijn&Spijs. In 4 donderdagavonden van 20-22 uur ontdek je verschillende proefmethoden en al doende leer je hoe je wijnen en spijzen met elkaar kan combineren. De kosten voor deze cursus zijn €200,- per persoon en gedurende de cursus krijg je 10% korting op de wijnen in onze winkel.

Op aanvraag maken we ook wijn/spijs cursussen op maat voor horeca medewerkers en andere professionals.

Vergaderarrangementen

Voor groepen tot maximaal 18 personen kunt u een informele, sfeervolle ruimte huren voor vergadering, heidag of training. U kunt in alle rust uw programma volgen. Wij zorgen voor goede koffie, thee, water, fruit en lekkers. De omgeving leent zich bij uitstek om een wandeling te maken of een andere buiten-activiteit te doen.
In onze boerderij uit 1880 hebben we 2 ruimtes waar u uit kan kiezen: De Deel heeft een lange tafel waar maxiaal 18 personen aan kunnen zitten. Hier hangen hammen en spekken aan het plafond te rijpen in onze ruime keuken. De Winkel is geschikt voor groepen tot 12 personen. Deze ruimte is een intieme, vrijstaande ruimte met houtkachel en airco.

Tijden

De ruimtes zijn per dagdeel te huren, van 9.00 - 13.00 uur en van 13.00 - 17.00 uur

Attributen

Flipover en whiteboard zijn aanwezig.

Borrel

Aansluitend aan uw programma kunt u een borrel en/of kookworkshop reserveren.

Familiedag
Een ervaring met elkaar

Op onze kook-boerderij kunt u met familie, vrienden, de buurt of collega’s samen bezig zijn en genieten van lekker eten en drinken. Voor ieder wat wils en iedereen kan meedoen.

Er wordt een programma op maat gemaakt, aangepast aan uw wensen en de samenstelling van de groep. Kinderen kunnen meedoen met koken of een aangepaste activiteit doen. Wie niet zo veel wil of kan doen is er gewoon gezellig bij. Bij mooi weer kunnen we in onze tuin eten en koken op houtvuur. De kinderen kunnen lekker spelen en het eten kan buiten of op onze Deel geserveerd worden.

De kosten zijn t/m 8 personen € 640 en vanaf 8 personen € 80 per persoon, inclusief recepten, menu en dranken. Voor kinderen onder de 12 jaar rekenen we niets (per kind 2 volwassenen begeleiding) en voor jongeren tussen 12-18 jaar zijn de kosten € 65 per persoon.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.