Delicatessenwinkel

De winkel is te bezoeken op afspraak op vrijdag en zaterdag. Als je komt winkelen reserveren we een half uur winkeltijd. We hebben dan alle tijd om lekkers uit te zoeken, te proeven en uitleg te geven. Alleen een bestelling afhalen kan ook, dan zorgen we dat het op een afgesproken moment klaar staat.

Kazen

In onze winkel vind je een zorgvuldig samengesteld assortiment ambachtelijk gemaakte kazen.

Wijnen

Onze wijnen zijn uitgezocht op authenticiteit en het maken van mooie wijn/spijs combinaties.

Delicatessen

Olijfolie, notenolie, azijn, sardines, koekjes, noga, olijven, noten, truffel, rijst, fleur de sel, ansjovisfilets, en meer.

Welkom in onze winkel!

Naast onze kookschool hebben we een kleine delicatessenwinkel. Onze wijnen zijn geselecteerd op het maken van lekkere wijn/spijs combinaties. Wendy is vinoloog en kaasspecialist en geeft ook les en workshops over het proeven, behandelen en bewaren van kazen. We helpen je graag een kaasplank samen te stellen en kunnen daar eventueel ook een begeleidende drank bij adviseren.

Als je met je groep komt koken kunnen we ook zorgen dat er een cadeautje uit onze winkel klaar staat voor alle deelnemers, of deelnemers kunnen zelf voor een bepaald budget shoppen.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op bestelling maken we een Borrel-Box. Deze is gevuld met een tapenade, noten, olijven, 4 soorten kaas, crackers en een worstje (of vegetarisch: vijgen/notenbrood in plaats van een worstje). De box is bedoeld voor 2 tot 4 personen.

De Kaas-Box heeft iedere week een assortiment van 5 verschillende kazen, 150-200 gram per stuk, zodat je de lekkerste kaasjes kan serveren bij de borrel of als dessert.

De borrelbox en de kaasbox kosten € 30,-. per stuk. Deze kunnen na bestelling op een afgesproken tijdstip afgehaald worden.

In deze gebaksdoos met strikje vindt je lekkers uit het Zuiden van Italië.
Zoals bijvoorbeeld amandelkoeken, Cannoli, zachte noga en amandelen in chocolade. 
Lekker als cadeautje of om zelf van te snoepen. Deze doos kost € 15.
Je kunt de boxen bestellen door een bericht te sturen naar Wendy via WhatsApp/Signal/SMS naar 0653 28 73 08 of een mail naar wendy@kokenaandewaal.nl.
 
De box kan dan op vrijdag of zaterdag op een afgesproken moment afgehaald worden.
Betalen kan bij afhalen met pin of vooraf via betaalverzoek/tikkie.

Wendy Otting

“Bij ons in de winkel vind je alleen maar producten waar we zelf ook mee werken. Met veel liefde en passie uitgezocht of ontdekt. Je kunt ons dus altijd om advies vragen.”