Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?

SalonTafel

De Salontafels op zondagmiddag zijn een moment van bezinning, inspiratie en gesprek. We hebben iedere Tafel een gastspreker die ons meeneemt in zijn of haar idee. Rob kookt daar een menu bij en Wendy zoekt er wijnen bij uit. De kosten zijn € 75 p.p. inclusief menu en dranken. We starten om 15.00 uur.

Zondag 29 januari 2023 15.00-19.00 uur
Salontafel met Garmt Dijksterhuis 
Thema: Wat is smaak
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
(VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst)

6-12 FEBRUARI GESLOTEN 

Donderdag 16 februari 19.30-22.00 uur
Workshop KAAS
Proeven, combineren, bewaren en kiezen van kazen voor een perfecte kaasplank
€ 50 p.p. inclusief kazen en bijpassende dranken.

20-26 FEBRUARI GESLOTEN

Zondag 5 maart 15.00-19.00 uur
Salontafel met prof. dr. Rob Holland 
Thema: Smaak & betekenis, wat maakt gemak zo verleidelijk?
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 10 plaatsen

Zondag 12 maart 15.00-19.00 uur
Proeverij van Arentz wijnen met menu van Rob
Thema: nog niet bekend
Inschrijving via Arentz Wijnen

Zondag 16 april 15.00-19.00 uur
SalonTafel met mr. drs. Caroline Hoving 
Thema: Cognitie & Bewustzijn
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 8 plaatsen

Dinsdag 16 mei
Wijnmakersdiner met wijnen van Wagner Stempel bij Lime
Informatie volgt nog

Zondag 18 juni 15.00-19.00 uur
SalonTafel met filosoof Michiel Korthals
Thema: Zijn nieuwe boek 
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 12 plaatsen

Als je interesse hebt om deel te nemen aan een cursus of eenmalig mee wil doen met een kookgroep op maandag- of woensdagavond, mail ons dan even info@kokenaandewaal.nl