Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »
Zoeken

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?
Blog Catergorieën

Agenda Koken aan de Waal

Zondag 10 november 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Michel Dijkstra
Thema: Lao Zi
Gastkok: Daan Duives
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL (je kan je aanmelden voor de reservelijst)

Zondag 24 november 12.00 – 17.00
KLUSSEN IN DE TUIN
Vrijwilligers middag met koffie, thee en soep 

Zaterdag 30 november 19.00-23.00 uur
Avalon Wijn & Spijs X Koken aan de waal aanschuif-diner
thema: wijnen van Dautel
Info volgt

Zondag 8 december
Salontafel met Luca Consoli
Thema: Traditie versus Vernieuwing
Gastkok: Martine van Zeventer (Avalon Wijn & Spijs)
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL (je kan je aanmelden voor de reservelijst)

Basiscursus Wijn&Spijs 
Deze cursus gaat over proeven en het analyseren van smaken. Waar let je op bij het kiezen van een wijn bij een gerecht en hoe ‘kook je naar een wijn toe’.
Geschikt voor zowel beginnende als geoefende wijn liefhebbers. 
Data: 9/1 16/1 23/1 30/1 6/2
20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 250 p.p. inclusief wijnen

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.

info@kokenaandewaal.nl