
De Tuin juli 2022
De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt
De tuin in juni, De planten willen naar buiten en groeien. Van alles is er
Meester Dogen en de Tenzo en Rob Dogen spreek me natuurlijk wel aan. De tenzo
Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Vrijdag 20 juni 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
Nog 7 plaatsen
Zondag 29 juni 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Michiel Korthals
Thema: De bodem – leve de duisternis
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 8 plaatsen
Zondag 21 september 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Paul van Tongeren
informatie volgt
Donderdag 28 september 20.00 – 22.00 uur
Start Basiscursus Wijn&Spijs combineren
5 lessen, om de week. Je leert te proeven hoe smaken van wijn en eten elkaar beïnvloeden, zodat je makkelijker een wijn bij je gerecht kiest of andersom.
Kosten: € 250,- inclusief wijnen en hapjes
Nog 9 plaatsen
Donderdag 30 oktober 18.00
Wijnmakersdiner in restaurant Lime met wijnen van Wagner Stempel
informatie volgt
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn per augustus 2025 € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 680 totaal.
info@kokenaandewaal.nl