Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?

SalonTafel

De Salontafels op zondagmiddag zijn een moment van bezinning, inspiratie en gesprek. We hebben iedere Tafel een gastspreker die ons meeneemt in zijn of haar idee. Rob kookt daar een menu bij en Wendy zoekt er wijnen bij uit. De kosten zijn € 75 p.p. inclusief menu en dranken. We starten om 15.00 uur.

Zondag 2 oktober 15.00-19.00 uur, SalonTafel met Koo van der Wal
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken
(nog 11 plaatsen beschikbaar)

Donderdag 6 oktober 18.00-22.00 uur, Kookavond Wijn&Spijs
Deze groep kookt maandelijks samen met iedere les ook een wijn-thema.
Deze datum zijn 2 plaatsen vrij voor wie eens mee wil kijken.
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken

Zondag 30 oktober 15.00-19.00 uur, SalonTafel met Pauline de Bok
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken.
(nog 5 plaatsen beschikbaar)

Zondag 6 november, Oogstfeest in Historische Tuin De Warmoes
Met SalonTafel en diverse feestelijkheden.

Donderdag 24 november 19.30-22.00 uur, Workshop KAAS
Proeven, combineren, bewaren en kiezen van kazen voor een perfecte kaasplank
€ 50 p.p. inclusief kazen en bijpassende dranken.

Zondag 4 december 15.00-19.00 uur, SalonTafel met Luca Consoli
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken.
(nog 5 plaatsen beschikbaar)

Zondag 11 december, SalonTafel met Johan Oosterman
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken.
(nog 9 plaatsen beschikbaar)

Zondag 18 december 15.00-18.00 uur, SalonTafel met Emeritus Professor Theo Wobbes
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken
(nog 10 plaatsen beschikbaar)

Inschrijven kan per mail naar info@kokenaandewaal.nl