Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »
Zoeken

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?
Blog Catergorieën

Agenda Koken aan de Waal

Donderdag 22 augustus 18.00 – 22.00 uur
Thema-Kookworkshop Koken uit je Moestuin
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 9 plaatsen

Donderdag 29 augustus 18.00 – 22.00 uur
Thema-Kookworkshop Koken op vuur
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 8 plaatsen

Zondag 1 september 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Manon Henzen
Thema: Onze eetcultuur door de eeuwen heen
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 7 plaatsen

Donderdag 5 september 19.30 – 22.00 uur
Workshop KAAS
Een hele avond kaas proeven met antwoord op al je kaas vragen.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en wijnen

Zondag 6 oktober 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Harry Hummels
Thema: Levinas
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 12 plaatsen

Zondag 10 november 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Michel Dijkstra
Thema: Lao Zi
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 9 plaatsen

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.

Zondag 8 december
Luca Consoli
Eetcultuur: Tradities versus innovatie. 
9 plaatsen

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.

info@kokenaandewaal.nl