Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »
Zoeken

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?
Blog Catergorieën

Agenda Koken aan de Waal

Donderdag 31 oktober 19.30 – 22.00 uur
Workshop KAAS
Een hele avond kaas proeven met antwoord op al je kaas vragen.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en wijnen
Nog 6 plaatsen

Zondag 10 november 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Michel Dijkstra
Thema: Lao Zi
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 1 plaats

Zondag 8 december
Salontafel met Luca Consoli
Thema: Traditie versus Vernieuwing
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL (je kan je aanmelden voor de reservelijst)

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.

info@kokenaandewaal.nl