Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?
Blog Catergorieën

SalonTafel

De Salontafels op zondagmiddag zijn een moment van bezinning, inspiratie en gesprek. We hebben iedere Tafel een gastspreker die ons meeneemt in zijn of haar idee. Rob kookt daar een menu bij en Wendy zoekt er wijnen bij uit. De kosten zijn € 75 p.p. inclusief menu en dranken. We starten om 15.00 uur.

Zondag 18 juni 15.00-19.00 uur
SalonTafel met filosoof Michiel Korthals
Thema: Zijn nieuwe boek “Goed leven als Aardbewoners” – Filosofie van een leefbare planeet
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 5 plaatsen

Zondag 9 juli 15.00-19.00 uur
SalonTafel met Pauline de Bok
Thema: Haar boek De Poel
€ 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 6 plaatsen

Donderdag 17 augustus 18.00-22.00 uur
Thema Kookworkshop: Koken op Vuur
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 10 plaatsen

Donderdag 31 augustus 18.00-22.00 uur
Thema Kookworkshop: Koken uit je moestuin 
€ 75 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 9 plaatsen

Donderdag 24 augustus 19.30-21.30 uur
Start Basiscursus Wijn&Spijs combineren (5 lessen)
€ 250 p.p. inclusief cursusmateriaal, proefhapjes, proefwijnen en 10% korting op wijnen in onze winkel gedurende de cursus.
Cursus data: 24 augustus – 7 september – 21 september – 5 oktober – 19 oktober.
Nog 8 plaatsen

Als je interesse hebt om deel te nemen aan een cursus of eenmalig mee wil doen met een kookgroep op maandag- of woensdagavond, mail ons dan even.

Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 22 personen
Als je interesse hebt om deel te nemen aan een cursus of eenmalig mee wil doen met een kookgroep op maandag- of woensdagavond, mail ons dan even.

Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 22 personen

info@kokenaandewaal.nl