Komkommer met poon

Komkommer-met-poon

Benodigdheden

4 Poonfilets
1 Witte komkommer
1 eetl Geraspte citroenschil
1 theel Ansjovissju
1 theel Honing
4 eetl Olijfolie
Bieslook en dille-kruid

Bereiding

  • Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
  • Blend de schillen en de zaadlijsten fijn en zeef dit door een bolzeef.
  • Meng het komkommersap met wat olijfolie, peper en zout.
  • Snij de komkommer in plakken, dan reepjes en dan fijne blokjes.
  • Meng de komkommer met de dressing en citroenrasp en ansjovissju.
  • Breng op smaak met peper en zout en gehakte bieslook en dille.
  • Bak de vis bruin en krokant aan een kant.
  • Verdeel de komkommer over de borden en geef met vis.

Deel dit bericht

Meer blogs en recepten

De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te houden. Onze tuin past zich aan.

SalonTafel
Rob Beernink

Paul van Tongeren aan tafel

“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is:  dat er betekenis bestaat.” emeritus hoogleraar wijsgerige ethiek, Paul van Tongeren, denker des vaderlands 

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon