Komkommer met poon

Komkommer-met-poon

Benodigdheden

4 Poonfilets
1 Witte komkommer
1 eetl Geraspte citroenschil
1 theel Ansjovissju
1 theel Honing
4 eetl Olijfolie
Bieslook en dille-kruid

Bereiding

  • Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
  • Blend de schillen en de zaadlijsten fijn en zeef dit door een bolzeef.
  • Meng het komkommersap met wat olijfolie, peper en zout.
  • Snij de komkommer in plakken, dan reepjes en dan fijne blokjes.
  • Meng de komkommer met de dressing en citroenrasp en ansjovissju.
  • Breng op smaak met peper en zout en gehakte bieslook en dille.
  • Bak de vis bruin en krokant aan een kant.
  • Verdeel de komkommer over de borden en geef met vis.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer blogs en recepten

SalonTafel
Rob Beernink

Spinoza aan tafel

Wat als Spinoza bij ons aan tafel schoof. Niet  Spinoza laten koken maar als gast, wat zouden we dan koken. Hebben we dan het eten

peer-met-geitenkaas
Recept
Rob Beernink

Peer met geitenkaas

Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3 Vanille stokje Mespuntje kaneel 1 takje Paarse basilicum 1 eetl

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon