Peer met geitenkaas

peer-met-geitenkaas

Benodigdheden

4 Peren, in blokjes gesneden
Bosje druiven
1 eetl Boter
1 eetl Suiker
1/3 Vanille stokje
Mespuntje kaneel
1 takje Paarse basilicum
1 eetl Witte wijn azijn

Bereiding

  • Schil de peer en snij ze in fijne blokjes.
  • Bak de peer beetgaar in de boter en de suiker.
  • Voeg dan het merg van de vanille toe met iets kaneel en fijn gesneden basilicum.
  • breng op smaak met de azijn en druiven.
  • Serveer met geitenkaas.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meer blogs en recepten

SalonTafel
Rob Beernink

Spinoza aan tafel

Wat als Spinoza bij ons aan tafel schoof. Niet  Spinoza laten koken maar als gast, wat zouden we dan koken. Hebben we dan het eten

peer-met-geitenkaas
Recept
Rob Beernink

Peer met geitenkaas

Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3 Vanille stokje Mespuntje kaneel 1 takje Paarse basilicum 1 eetl

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon