Peer met geitenkaas

peer-met-geitenkaas

Benodigdheden

4 Peren, in blokjes gesneden
Bosje druiven
1 eetl Boter
1 eetl Suiker
1/3 Vanille stokje
Mespuntje kaneel
1 takje Paarse basilicum
1 eetl Witte wijn azijn

Bereiding

  • Schil de peer en snij ze in fijne blokjes.
  • Bak de peer beetgaar in de boter en de suiker.
  • Voeg dan het merg van de vanille toe met iets kaneel en fijn gesneden basilicum.
  • breng op smaak met de azijn en druiven.
  • Serveer met geitenkaas.

Deel dit bericht

Meer blogs en recepten

De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te houden. Onze tuin past zich aan.

SalonTafel
Rob Beernink

Paul van Tongeren aan tafel

“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is:  dat er betekenis bestaat.” emeritus hoogleraar wijsgerige ethiek, Paul van Tongeren, denker des vaderlands 

Aanmelden voor een kookcursus of delicatessen nodig?

Neem contact met ons op.

Komkommer-met-poon