
Paul van Tongeren aan tafel
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
De Tuin april 2022 Op 23 maart hebben we in de dijk veel jonge kruiden
De Tuin maart 2022 De nachten zijn nog koud maar overdag is het heerlijk in
De Tuin februari 2022 De compost gaan we verplaatsen, een nieuw onderdak komt er aan.
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Vrijdag 9 mei 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
VOL
Zondag 11 mei 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Jan de Vries
Thema: Planetary health dieet
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 7 plaatsen
Vrijdag 20 juni 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
Nog 10 plaatsen
Zondag 29 juni 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Michiel Korthals
Thema: De bodem – leve de duisternis
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 8 plaatsen
Zondag 21 september 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Paul van Tongeren
informatie volgt
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.
info@kokenaandewaal.nl