Aardappel geprakt met truffel
Benodigdheden 4 Aardappels, gekookt in de schil in zeewater 2 eetl Taleggio 4 eetl Boter
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
Benodigdheden 4 Aardappels, gekookt in de schil in zeewater 2 eetl Taleggio 4 eetl Boter
Benodigdheden 1 Hazenrug 1 Biet 3 eetl Olijfolie 1 theel Pompoenpittenolie 1-2 Longpepper 1 theel
Benodigdheden 4 Abrikoosjes, gedroogd 4 Dadels, gedroogd 1 eetl Gemengde gedroogde vruchtjes 150 ml Water
Benodigdheden 4 Duivenborstjes 1-2 Pastinaak 1 Stengel bleekselderij 4 eetl Boter 4 eetl Olijfolie 1
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Donderdag 23 mei 20.00 – 22.00 uur
Workshop KAAS & WIJN
We proeven diverse kazen, Wendy verteld daar uitgebreid over en schenkt er verschillende wijnen bij.
Kosten: € 50 p.p. inclusief een ruimte hoeveelheid kaas en bijpassende wijnen.
Nog 8 plaatsen
Zondag 26 mei 15.00 – 19.00 uur
SalonTafel met Yvonne Faber
Thema: De plant aan tafel
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 3 plaatsen
Donderdag 22 augustus 18.00 – 22.00 uur
Thema-Kookworkshop Koken uit je Moestuin
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 10 plaatsen
Donderdag 28 augustus 18.00 – 22.00 uur
Thema-Kookworkshop Koken op vuur
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 12 plaatsen
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.