

Spinoza aan tafel
Wat als Spinoza bij ons aan tafel schoof. Nee niet de Spinoza laten koken maar
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
Wat als Spinoza bij ons aan tafel schoof. Nee niet de Spinoza laten koken maar
Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3
Benodigdheden 4 Poonfilets 1 Witte komkommer 1 eetl Geraspte citroenschil 1 theel Ansjovissju 1 theel
Wildzwijnrug 400 g Wildzwijnrug Rozemarijn, salie en tijm Ui en prei 40 ml Whisky Bereiding
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
De Salontafels op zondagmiddag zijn een moment van bezinning, inspiratie en gesprek. We hebben iedere Tafel een gastspreker die ons meeneemt in zijn of haar idee. Rob kookt daar een menu bij en Wendy zoekt er wijnen bij uit. De kosten zijn € 75 p.p. inclusief menu en dranken. We starten om 15.00 uur.
Zondag 8 mei Paul Juffermans over Spinoza aan tafel
Arts-filosoof, gepromoveerd op de godsdienstfilosofie van Spinoza
Zondag 12 juni Michel Dijkstra
Onafhankelijk geleerde op het gebied van oosterse filosofie en westerse mystiek. Gepromoveerd op een comparatief-wijsgerig proefschrift over Meister Eckhart en zenmeester Dogen