Bloemkool op het podium
Bloemkool en walnoot 20 bloemkoolroosjes 2 el roomboter 2 el Walnoten, geroosterd 2 el koolzaadolie
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
Bloemkool en walnoot 20 bloemkoolroosjes 2 el roomboter 2 el Walnoten, geroosterd 2 el koolzaadolie
SalonTafel zondag 5 december 2021 Ap Dijksterhuis is helaas ziek: Vandaag geen psychologische benadering in
De eerste salontafel, zondag 26 september 2021 Samen eten dus en je voeden met spijs,
Wat als Spinoza bij ons aan tafel schoof. Nee niet de Spinoza laten koken maar
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Zaterdag 9 maart 17.00
SalonTafel met Michiel Korthals
Thema: zijn boek “Goed leven als aardbewoners”
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst
Zondag 24 maart
SalonTafel met Lisa Doeland
Thema: haar boek Apocalypsofie
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 3 plaatsen
Zondag 14 april 15.00 uur
SalonTafel met Maarten van Buuren
Thema: Spinoza
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst
Zondag 21 april 15.00 uur
Spinoza aan tafel, maand van de filosofie i.s.m. Boekhandel Roelants
Locatie: Boekhandel Roelants
Informatie volgt
Zondag 26 mei 15.00 uur
SalonTafel met Yvonne Faber
Thema: De plant aan tafel
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 3 plaatsen
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.
info@kokenaandewaal.nl