Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
wild-zwijn-rug
Recept
Rob Beernink

Wildzwijnrug

Wildzwijnrug 400 g Wildzwijnrug Rozemarijn, salie en tijm Ui en prei 40 ml Whisky Bereiding

Lees meer »

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Waar wil je over lezen?
Blog Catergorieën

Agenda Koken aan de Waal

Kookworkshops: Op dit moment is onze agenda vol met kookgroepen, vanaf januari starten er nieuwe kookgroepen en de cursus Wijn&Spijs combineren.
Je kunt je wel opgeven voor de reservelijst, dan mailen of appen we je als er komende maanden plaats vrij komt door annulering. 

Wijnproeverij: Voor onze cursisten en klanten van onze winkel organiseren we
dinsdag 7 t/m zaterdag 11 november Privé Proeverij sessies.
In een sessie van 1 uur verzorgt Wendy een proeverij op maat, waarbij je kunt proeven wat voor jou interessant is. Zoek je wijnen voor de feestdagen of juist een ‘huiswijn’ voor de borrel? Wil je de stijl wijnen van Dautel vergelijken met Steitz? Dat kan allemaal.
Om persoonlijke aandacht en een op je wensen aangepaste flight  te garanderen ontvangen we maximaal 4 mensen tegelijk.
Reserveer je bezoek per email naar Wendy Handig als je daar bij zet welke dag je voorkeur heeft en of je in de ochtend, middag of avond wil proeven. 
Er zijn geen kosten verbonden aan deze proefsessies. 


2024

* Op woensdag 10 januari van 18.00 – 22.00 uur is er een introductie kookles, daar kun je je voor aanmelden als je eens wil kijken of onze kooklessen bij jou aansluiten. 
De kosten voor de kooklessen zijn vanaf 2024 €80 per les inclusief menu en dranken. 

* De Basiscursus Wijn&Spijs combineren start in maart.
In 4 donderdag avonden leer je op een analytische manier te proeven en doe je inspiratie op om wijnen bij gerechten uit te zoeken of andersom.

In een kleine groep, maximaal 8 personen, gaan we vooral veel proeven en ervaren hoe smaken elkaar beïnvloeden. Geschikt voor beginners en gevorderde wijnliefhebbers. 

Data: Donderdag 7 en 21 maart, 4 en 18 april
20.00 – 22.00 uur
Kosten: € 200 p.p. inclusief de te proeven wijnen en hapjes. 

* Koken met je eigen groep kan in 2024 weer op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.