Peer met geitenkaas
Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
Benodigdheden 4 Peren, in blokjes gesneden Bosje druiven 1 eetl Boter 1 eetl Suiker 1/3
Benodigdheden 4 Poonfilets 1 Witte komkommer 1 eetl Geraspte citroenschil 1 theel Ansjovissju 1 theel
Wildzwijnrug 400 g Wildzwijnrug Rozemarijn, salie en tijm Ui en prei 40 ml Whisky Bereiding
Benodigdheden 4 Rode poonfilet 3 Kleine bietjes 3 eetl Olijfolie 1-2 Longpepper 1 theel Citroenrasp
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Zaterdag 9 maart 17.00
SalonTafel met Michiel Korthals
Thema: zijn boek “Goed leven als aardbewoners”
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst
Zondag 24 maart
SalonTafel met Lisa Doeland
Thema: haar boek Apocalypsofie
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 3 plaatsen
Zondag 14 april 15.00 uur
SalonTafel met Maarten van Buuren
Thema: Spinoza
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst
Zondag 21 april 15.00 uur
Spinoza aan tafel, maand van de filosofie i.s.m. Boekhandel Roelants
Locatie: Boekhandel Roelants
Informatie volgt
Zondag 26 mei 15.00 uur
SalonTafel met Yvonne Faber
Thema: De plant aan tafel
Kosten: € 80 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 3 plaatsen
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.
info@kokenaandewaal.nl