
SalonTafel
Paul van Tongeren aan tafel
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
“Ons denken wordt uitgedaagd door het grootste wonder dat er is: dat er betekenis bestaat.”
De Tuin april 2022 Op 23 maart hebben we in de dijk veel jonge kruiden
De Tuin maart 2022 De nachten zijn nog koud maar overdag is het heerlijk in
De Tuin februari 2022 De compost gaan we verplaatsen, een nieuw onderdak komt er aan.
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Vrijdag 15 augustus 18.00 – 22.00 uur
Zomer kookworkshop
Lekkere zomerse gerechten uit de tuin, bereiden op vuur (als het weer het toelaat).
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 12 plaatsen
Vrijdag 5 september 19.30 – 22.00 uur
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
Nog 2 plaatsen
Zondag 7 september 13.00 – 18.00 uur
Festival de Oversteek
https://festivaldeoversteek.nl/2025/
Zondag 21 september 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Paul van Tongeren
Het thema wordt nog bepaald, maar het is altijd een plezier om naar deze filosoof en theoloog te luisteren.
Nog 5 plaatsen beschikbaar, betaling bij reservering.
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Donderdag 28 augustus 20.00 – 22.00 uur
Start Basiscursus Wijn&Spijs combineren
5 lessen, om de week. Je leert te proeven hoe smaken van wijn en eten elkaar beïnvloeden, zodat je makkelijker een wijn bij je gerecht kiest of andersom.
Kosten: € 250,- inclusief wijnen en hapjes
Data: 28/8 11/9 25/9 9/10 23/10
VOL, je kan je opgeven voor de reserve-lijst.
Donderdag 2 oktober 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
Nog 10 plaatsen
Donderdag 30 oktober 18.00
Wijnmakersdiner in restaurant Lime met wijnen van Wagner Stempel
informatie volgt
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn per augustus 2025 € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 680 totaal.