Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »
Zoeken

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Agenda Koken aan de Waal

Donderdag 30 oktober 18.00
Wijnmakersdiner in restaurant Lime  met wijnen van Wagner Stempel
Proeverij van selectie Gutsweine, gevold door 3-gangen menu met diverse wijnen + amuses, friandises, tafelwater en koffie/thee 
Maximaal 40 plaatsen beschikbaar.
Kosten: € 100 p.p.
Klik hier voor tickets

Zondag 2 november 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Michiel Korthals
Het thema is De Bodem. Over hoe schimmels voeding maken van materialen die wij als ‘dood’ beschouwen, hoe de bodem ons voedt en hoe wij onderdeel zijn van de natuur. 
Nog 6 plaatsen beschikbaar, betaling bij reservering.
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken.

Donderdag 13 november 20.00 – 22.00 uur
Workshop KAAS bij Wijnbar Lebowski
Aanmelding via Lebowski 
We proeven 9 kazen met verschillende wijnen uit het assortiment van Lebowski
Kosten €50 inclusief wijnen en kaas

Vrijdag 28 november  19.30 – 22.00 
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken. 
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst

Zondag 23 november 15.00 – 19.00 uur
Weingut Fürst Spätburgunder Centgrafenberg Grosses Gewächs verticale drinkerij
Georganiseerd door Marcel Arentz (podcast Wijn & Wijsheid) 12 jaargangen. Rob kookt er een mooi menu bij.
Kosten voor de drinkerij €125 pp en voor de lunch €85 pp.
Maximaal 10 plaatsen beschikbaar.
Aanmeden per mail bij Marcel Arentz

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn per augustus 2025 € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 680 totaal.

* De KookClubs zijn op dit moment allemaal vol, maar als je eens wil komen kijken of je je komend seizoen zou willen aansluiten bij een club dan kun je ons mailen. Als er dan op een avond plaats vrij is door annulering dan kun je eenmalig meedoen.
Een kookavond is van 18.00 – 22.00 uur. De kosten zijn dit seizoen €85 pp per avond, inclusief menu en wijnen of alcohol vrije dranken. 

info@kokenaandewaal.nl