
De Tuin
De Tuin juli 2022
De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt
Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.
De tuin in juli, Sommige groentes hebben al plaats gemaakt voor alweer nieuwe. Het volgt
De tuin in juni, De planten willen naar buiten en groeien. Van alles is er
Meester Dogen en de Tenzo en Rob Dogen spreek me natuurlijk wel aan. De tenzo
Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te
Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.
Zondag 21 september 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Paul van Tongeren
Het thema wordt nog bepaald, maar het is altijd een plezier om naar deze filosoof en theoloog te luisteren.
Nog 1 plaats beschikbaar, betaling bij reservering.
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Donderdag 2 oktober 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
VOL, je kan je opgeven voor de reservelijst
Donderdag 30 oktober 18.00
Wijnmakersdiner in restaurant Lime met wijnen van Wagner Stempel
Proeverij van selectie Gutsweine, gevold door 3-gangen menu met diverse wijnen + amuses, friandises, tafelwater en koffie/thee
Maximaal 40 plaatsen beschikbaar.
Kosten: € 100 p.p.
Klik hier voor tickets
Zondag 2 november 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Michiel Korthals
Het thema is De Bodem. Over hoe schimmels voeding maken van materialen die wij als ‘dood’ beschouwen, hoe de bodem ons voedt en hoe wij onderdeel zijn van de natuur.
Nog 8 plaatsen beschikbaar, betaling bij reservering.
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Donderdag 13 november
Workshop KAAS bij Wijnbar Lebowski
Aanmelding via Lebowski
Informatie volgt
Vrijdag 28 november 19.30 – 22.00
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met diverse wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken.
Nog 1 plaats
* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen.
De kosten zijn per augustus 2025 € 85 p.p. inclusief menu en dranken.
Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 680 totaal.
info@kokenaandewaal.nl