Recepten, ideeën
en ervaringen

Laat je inspireren door de ingrediënten op je bord
en de gastspreker aan tafel.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
De Tuin
Rob Beernink

Dijk aanpassingen

Pro rail, de Waterschappen en Rijkswaterstaat hebben vele graafwerkzaamheden verricht om de dijken veilig te

Lees meer »
Zoeken

Rob Beernink

Hé, leuk dat je er bent. Mijn naam is Rob Beernink. Ik deel hier mijn recepeten, ideeën en ervaringen.

Agenda Koken aan de Waal

Vrijdag 9 mei 19.30 – 22.00 
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken. 
VOL

Zondag 11 mei 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Jan de Vries
Thema: Planetary health dieet
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 7 plaatsen

Vrijdag 20 juni 19.30 – 22.00 
Workshop KAAS
In deze workshop vertelt Wendy alles wat je wil weten over kazen. En natuurlijk wordt er veel geproefd, ook in combinatie met wijnen. Hoe beoordeel je kaas op kwaliteit, hoe stel je een lekkere kaasplank samen, hoe kun je kaas het beste bewaren, snijden, serveren, enzovoort.
Kosten: € 50 p.p. inclusief kazen en dranken. 
Nog 10 plaatsen

Zondag 29 juni 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Michiel Korthals
Thema: De bodem – leve de duisternis
Kosten: € 85 p.p. inclusief menu en dranken
Nog 8 plaatsen
 
Zondag 21 september 15.00 – 19.00 uur
Salontafel met Paul van Tongeren
informatie volgt

* Koken met je eigen groep kan op alle dagen, voor groepen van 8 tot maximaal 16 personen. 
De kosten zijn € 80 p.p. inclusief menu en dranken. Met minder dan 8 personen kan ook, de kosten zijn dan € 640 totaal.

info@kokenaandewaal.nl